Kolekce mých šatů pro nadcházející plesovou sezónu.

V říjnu loňského roku proběhlo focení  kolekce mých šatů pro nadcházející plesovou sezónu.

Dlouhé přípravy vyvrcholily 10.10. v odpoledních hodinách ve fotoateliéru v Plzni, kde jsem se sešla s fotografkou Karolínou Duschkovou, která má na svědomí dokonalé výsledné fotografie. Dále se na focení svým uměním podílela vizážistka Michaela Baronová, která vytvořila dokonalý a ke každým šatům jiný make-up. Jako modelku se nám podařilo domluvit a svůj čas nám na toto odpoledne věnovala Miss ČR 2003 Lucie Váchová Křížková. Její  charismatická krása pozvedla každý můj model a jako skutečně profesionální modelka šaty na fotografiích neuvěřitelně vynesla. To vše i přes to, že v době focení  Lucie již nosila v bříšku svého prvního syna, nic ale na sobě za celou dobu focení nenechala znát a zvládla vše na jedničku, za což jí velmi děkuji.

Celá akce byla velice milá a proběhla ve skvělé atmosféře, jako tým jsme se, myslím, velmi osvědčili a sehráli a již teď se těším na další podobnou akci, která na sebe určitě nenechá dlouho čekat.

Vy se můžete podívat na několik výsledných fotografií od již zmiňované Karolíny Duschkové. Bohužel některé šaty jsou v současné době
již prodány.